Het hele jaar door buiten genieten met een terrashaard

Een terras haard biedt u de mogelijkheid om bijna het hele jaar door te genieten op uw terras. In het vroege voorjaar kunt u al buiten zitten als het weer een dagje meewerkt met een lekker zonnetje. ’s Avonds wordt het dan natuurlijk al snel frisser maar dankzij uw terras haard kunt u zorgen voor een heerlijke en aangename temperatuur. Lekker ’s avonds genieten met vrienden van een drankje en een hapje en natuurlijk goede gesprekken? Met uw terras haard die tevreden staat te snorren heeft u een top avond.

Een terrashaard is absoluut veilig

In een terras haard van Reny kunt u veilig een behaaglijk vuur stoken. Deze buitenkachel is namelijk geheel afgesloten dus u hoeft niet bang te zijn voor rondspattende vonken. U hoeft kinderen en huisdieren dan ook niet heel scherp in de gaten te houden, wat wel nodig is bij open vuur van bijvoorbeeld een vuurkorf. U hoeft alleen maar te waarschuwen dat jonge kinderen hun handjes niet branden aan de ruitjes in de terrashaard. Ook is er nauwelijks gevaar voor brand, omdat de terrashaard volledig afgesloten is. Geniet volop van een heerlijke avond op uw terras met behaaglijke warmte op ieder gewenst moment.

Een mooie terrashaard koopt u via Reny

Bent u op zoek naar een mooie en stijlvolle terrashaard? Dan bent u bij Reny aan het goede adres. U vindt hier onze dealers waarmee u direct contact kunt opnemen als u uw keuze uit ons assortiment terrashaarden heeft gemaakt. Heeft u vragen over een terrashaard? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur gerust een berichtje naar info@reny.nl en wij zullen proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0497 – 51 31 25. Wellicht geniet ook u binnenkort van uw eigen terrashaard

Start typing and press Enter to search