Lekker buiten zijn wordt nog aantrekkelijker met een terraskachel van Reny. Voor ieder seizoen en stijl is er een passende kachel zodat je langer kunt genieten van de buitenlucht. En voor de momenten dat je toch liever lekker binnen wilt zijn; ook daar heeft Reny een passende kachel voor.

De Fennek terraskachel van Reny is de ideale metgezel voor knusse avondjes buiten. Vervaardigd uit duurzaam Cor-Ten staal, maakt deze kachel het mogelijk om van vroeg in het voorjaar tot diep in het najaar te genieten van de buitenlucht. Het strakke, minimalistische ontwerp van de kachel is het werk van de bekende productontwerper Roderick Vos.

 

Samen met de kennis van Reny is deze terraskachel een echte blikvanger geworden die prachtig staat in iedere tuin, en zorgt de gesloten verbranding van de kachel zowel voor veiligheid als efficiƫntie. Kies voor de optionele achterwand met vuurvast beton om de kachel onder een overkapping of tegen een wand te plaatsen.

 

Robuust Cor-Ten staal

Het gebruik van Cor-Ten staal geeft de Fennek terraskachel een unieke uitstraling. Deze staalsoort ontwikkelt een ‘patina laag’ ofwel edelroest, een compacte laag met een warme roestbruine kleur, waardoor verdere corrosie wordt voorkomen. Geniet van de weerbestendigheid en lange levensduur van deze bijzondere terraskachel.

Start typing and press Enter to search